Ledové srdce?

08.01.2012 12:09
Sasuke a Suigetsu šli lesem. Suigetsu mlčel, což u něj bylo dost nezvyklé-zvlášť když se mu podařilo získat Kubikiri, který měl nyní připnutý na zádech.
Sasukeho to deptalo. Nikomu by to nikdy nepřiznal, ale už si za těch pár dní na Suigetsovu neustálou samomluvu zvykl a to ticho ho přivádělo k šílenství.

"Co se děje?" zeptal se, když už to začalo být nesnesitelné. Suigetsu zvedl prst:

"Přemýšlím."

"A o čem?" zeptal se Sasuke. Ale to neměl dělat-Suigetsovi se zablýsklo v očích. Pomalu zvedla Hrdlořez nad hlavu a najednou se rozmáchl. Uchiha uskočil a ostří se zarylo do kmene stromu na centimetr od jeho krku. Suigetsu se k němu naklonil a políbil ho. Byl to velice zvláštní a krátký okamžik. Potom Suigetsa odhodila tlaková vlna a on dopadl na zád na tvrdou půdu. Nad ním se objevil Sasukeho obličej,chladná bledá maska bez emocí, a zároveň ucítil na krku hrot kunaie.
Suigetsu vycenil zuby v drzém úšklebku
"Zabiješ mě?"
Sasuke zvedl prst a s nic neříkajícím výrazem zopakoval po Suigetsovi
"Přemýšlím."
Pak zvednul kunai do výšky a zabodl ho do zemně v nápodobě Suigetsova gesta s Kubikiri.
Sui na chvíli zaváhal, a úsměv na rtech mu povadl, ale i tak krátký moment dokázal Sasuke využít. Naklonil se ještě níž a náhle ležícího chlapce políbil.
Tento polibek byl delší a hlubší než ten předešlý.......a zároveň i tak nějak váhavý, nejistý, jako by Sasuke nevěděl, jestli vůbec smí..... Suigetsu tak váhavý nebyl.